Massagecursus

De 5weekse massagecursus is voor iedereen die wil kennismaken met masseren. Vind je het leuk om te masseren en doe je dit bijvoorbeeld al op vrienden en familie of heb je nog geen ervaring? Iedereen kan zich aanmelden.

Ik ga jou op een praktische manier, met veel praktijk en weinig theorie, meer leren over masseren door te doen. Ik wil jou laten ervaren wat het betekent om te masseren en gemasseerd te worden. 

De massagecursus wordt in een kleine groep, met maximaal 8 personen, gegeven. Door de kleinschaligheid is er veel aandacht voor jou als cursist. We oefenen in tweetallen. Het is niet nodig om een proefpersoon mee te brengen, je kunt je ook alleen aanmelden!

Wil je meer informatie over de massagecursus? Je kunt mij bereiken op telefoonnummer 0628595154 of per email via info@handwerkmassagetherapie.nl. Kijk bij praktische informatie voor startdata, locatie, prijzen e.d.

Heb je zin om deel te nemen aan de massagecursus? Leuk! Meld je aan door een bericht te sturen aan info@handwerkmassagetherapie.nl met daarin vermeld je naam en je telefoonnummer. Ik zal contact met je opnemen om enkele vragen te stellen en de inschrijving te bevestigen.

Oefenavonden masseren

Ik bied zowel onze deelnemers aan de massagecursus, maar ook andere ge├»nteresseerden de mogelijkheid het geleerde te onderhouden door eens per kwartaal een avond te masseren en zeker niet te vergeten, gemasseerd worden.